Current local time in
Istanbul, Turkey

31 Ağustos 2007

Blog'a katkıda bulunmayanlar...

Blog'a hiç katkıda bulunmayan arkadaşlara bir önerim var... İstifalarını versinler. Böylelikle kaç kişiyiz biliriz. Nasıl öneri ama?

BLOG IS BACK!

Ne kadar mutlu oldum seni görünce blog. Sırf bu sebepten yazmak istedim sana. Sevgili Blog, dün Mudanya'daydık. Allah seni inandırsın 310km yol yapmışım. Kimler mi vardı? ErginAkis yoktu mesela. Haluk Mesci ve Mithat Balkaya vardı. Uzun zamandır yol yapmıyorduk iyi geldi. Route Moodania için sabah saat 1000'da yola koyuldu ekip, esasen 1030. Haluk Mesci'nin sol sinyal kapağı yerinden fırlayınca Honda servisine girip, yenisini taktırmak gerekti. 1130'de eski dost Eskihisar'daydı KLAN. Saat 13.45 civarı Mudanya. Bursa'dan gitmek yerine -ki Bursa'dan gitmek yola en az bir gidiş dönüş 60-80km ekleyecekti- bir gece once haritada bulduğumuz arayolu denedik. Gemlik'ten sonraki 28km'lik bu yol doğanın içinden geçen, denizle birlikte seyahat ettiğiniz ama bolca keskin virajıyla bir miktar da tehlikeli bir yoldu. Neyse... Mudanya'ya gelip kayıntısız gitmek olmaz diyen ekip sahildeki Ahtapot balık restorana kuruldu. Yenildi, içildi, gülündü, konuşuldu... 2 saat kadar takıldı ekip orada. Bu arada bizim görmediğimiz Rum aşçı ekibe kalamar dolması hazırladı. Haluk Mesci'nin anlattığına göre kalamar dolmanın zeytinyağlısı olsa tadından yenmezmiş. Saat 1600'da Mudanya'dan depar alındı. Feribot dahil 3 saat süren dönüste ekip bol bol atağa çıktı. İstanbul'a giren ekip HM'nin, TouchDown yapalım mı sorusuna ikiletmeden kafa sallayarak onay verdi. Saat 19.15'te TD'deydi ekip. Biralar içildi, laktak testleri yapıldı. Ekip ayrı ayrı yollara gitti. Evli evine, köylü köyüne... Ergin, bu yolculukta sen de olsan ne güzel olurdu. Ben bir kez daha anladım önemli olan insanın yolu ve yol cümlemizden kalıcı.

27 Ağustos 2007

ERGİN SENİ MERAK EDİYORUZ.

Ergin bu mesajı okuyorsan bil ki seni çok merak ettik. Telefonunu kapatmışsın. Evine kimse ulaşamıyor. Tatile çıkmışsın işyerinden öyle soöylediler. Bi telefon ediver.

26 Ağustos 2007

cancel.

sevgili ekip. route26 ya gelmeyeceğimi duyurmak istiyorum. sorunsuz gidin... sorunsuz dönün... iyi sürüşler.

20 Ağustos 2007

Gelecek yaza kadar motorsuzum:(

Çok üzgün olarak motorumu sattığımı söylemek istiyorum.. Eski model olan arabamı yeni bir arabaya dönüştürmek üzere satmak zorunda kaldım.. Gelecek sezona kadar malesef bir katılımım olamayacak.. Bu durumu üzülerek bildirmek istiyorum. Bir süredir sahibinden de ilanı duruyordu ama ne zaman satılacağı belli değildi bu sebeple gelemiyorum diye birşey yazmak istemedim.. Bugün alıcılardan birisi tarafından arandım ve resmen satmış bulundum.. Affedin beni ey motorcu ruhlar:(

Route 16?????

¡Hola! R26'dan önce bu haftasonu cuma-pazar veya bilemediniz Ctesi günübirlik bir R16 (Mudanya, bilemedin Gemlik veya İznik veya Bursa) yapsak ya! Yaz bitiyor, grup etkinliği mafiş. Berna?? Engin?? Tuna??

15 Ağustos 2007

Birgün bir egzoz yaptırdım ve hayatım değişti.

Ellerine, aklına ve yeteneğine sağlık Kenan usta, artık trafikte görmeyen yok beni... Duydukları için görüyor bizim şoförlerimiz. Gözleriyle görmeyen tipler kulaklarıyla görüyorlar artık beni. Trafikte işim çok daha kolay. Sesli egzozun neden icat edildiğini şimdi şimdi anlıyorum. 2 sene sinek vızıltısı gibi işe, geziye gidip geldiğim, görünmez adam olduğum günlere yanarım. Vrommmmm! Vrommmm! Tor, tor, tor, tor!!! Wroaaaaammmmmmm.

11 Ağustos 2007

2 Eylül yaklaşırken

Ey gezginci ruhlar...yoldaş motorcular! Hatırlatmama izin veriniz: 2 Eylül yaklaşıyor. Mustafa Pütün hocaya söz verdiğimiz üzere Klasik Rut 26 yapıp Eskişehir'e güzel bir yazsonu gezisi yaşayacak mıyız, yoksa ne? Evet ise, elleri görelim. Ne gün gidiyoruz, nerede kalıyoruz, örgütlenelim... 30 Ağustos Perşembeye geliyor(muş). Resmi tatil olduğunu dikkate alırsak (sizler için de öyle olduğunu umuyorum), Cumayı da ekleyebilir miyiz?? Ekleyebilmek müthiş olmaz mı?? Hadi bakalım, takvimleri önümüze çekip heyecan yapalım, planlama zamanı!! Not: 'Kem küm hık mık yani hayır' ise, bir an önce bilelim, alternatif bakacaklarımız ona bakalım.

10 Ağustos 2007

Uykulukçunun Selamı...

Merhabalar,
Geçen haftasonu arkadaşlarımla uykuluk yemeğe gittim..
Aynı yeri buldum.. Adamlar beni hatırladı ve sizlere selam ilettiler...
Biraz geciktim ama olsun:) Uykulukçunun selamı var!

7 Ağustos 2007

Cadde75Otel

Alaçatı'da yeni açılan bu güzel otelin sahipleri benim arkadaşım bir karı-koca... Keşke motorlu bir grup halinde gidip kalabilseydik! Ya da işte ne bileyim, aklınızda olsun. Yahu, logoya ve bold turuncu sözcüklere otelin web sayfasını linklemiştim. Ama çakozlamayan bazılarınız bana açıp telefon numarası sordu. Kimse duymasın ayıp olur...

6 Ağustos 2007

Herhalde bizden değil.

Cow Parade ineklerini sevmiyorum, kopya geliyor bana. Ama bu motorlu.

3 Ağustos 2007

çok kıskandım çok... :(

2 Ağustos 2007

Seyyit Battal Gazi külliyesi

Türkiye'deki heterodoks islam üzerine önemli araştırmacılardan Ahmet Yaşar Ocak'ın Kalenderiler kitabını Sahaf Pegassus'ta bulup (belki de mükerer olarak) satın aldım. Çok ama çok ilginç bir içeriği var, şiddetle tavsiye ederim. Ama asıl ilginç yanı, eğer okursanız, Seyyit Battal Gazi türbesine yaptığımız motor gezisinin, ne kadar önemli olduğunu görecek olmanız... Bilmeden çok önemli bir 'spiritual' ziyarette bulunmuşuz ey gezginci ruhlar.