Current local time in
Istanbul, Turkey

7 Eylül 2011

Namussuzum silecem bakın. Ona göre.

Bu ne biçim yaz? Bu ne biçim grup? Bu ne biçim blog? Bu ne biçim KLAN? Bu ne be? Öldünüz mü, kaldınız mı? Nerdesiniz lan? Siliim mi ha, siliim miiiiiiiiii? Hayret yani.

7 Comments:

Blogger Tayfun Kısacık said...

Silme usta. Bu yaz böyle oldu, eksik oldu, öksüz oldu. Hiçbir nane yapamadık. Boktan oldu. Herkesin garip zamanlarda farklı sorunları çıktı.

Bana, blog'a gönderi geldiğinde mail düsmüyor, senin attığın bu iletiyi de tesadüfen gördüm.

Millet siz de görüyorsanız bir ses verin? heyyyy!

3:18 ÖS  
Blogger İlker Müftüoğlu said...

Ben de şimdi "ne var ne çok" diye bir bakayım dedim. Neden mail düşmediğini de anlamış değilim. Bana da gelmiyor. Eskiden gelirdi. Buluşalım artık. Ocak başını beklemeyelim.

4:25 ÖS  
Blogger Meriç Eryürek said...

Ben uzakta, vaziyet böyle giderse denize dökülme lokasyonunda, İzmir'deyim zaten de... Bir de can motosiklet ustam var, lastik değiştirmeye verdik iki aydır gaspetti motoru, yayan vaziyetteyim.

Üstünüze afiyet tam iki ay oldu, apandisiti patlatıp 3-4 gün fütursuzca gezmişim, 7 gün hastane artı bir ay ev yatak istirahati, motor keyfini bilgisayar ekranından fotoğraflarına bakarak yaptım bu yaz.

12:07 ÖÖ  
Blogger Meriç Eryürek said...

Editlenmiyor tekrar comment:

Karın ağrısı hissederseniz 6 saati geçerse heMMen doktora müracaat, ben kılpayı kurtuldum iki tekerden dört kolluya terfiden.

Uyarı: 3 ay motosiklet yasağı geliyor ameliyattan sonra, en kötüsü de o galiba.

12:11 ÖÖ  
Blogger Haluk Mesci said...

Meriç, büyük geçmiş olsun! Tabii iletişim olmayınca, haberimiz de olmuyor vakitlice... Bari bundan sonra iyi kötü yazışalım. Buradan veya neredense. Motorunu da kurtarmaya bak diyeceğim ama Türkiyede gerçekten bir motosiklet lastiği kıtlığı var, adam çaresiz kalmış olabilir.

8:43 ÖÖ  
Blogger İlker Müftüoğlu said...

Büyük geçmiş olsun...

8:47 ÖÖ  
Blogger Meriç Eryürek said...

Herkese çok teşekkür ederim.

Haluk Hocam, bu yaz sessizliğimin sebebi biraz o oldu, biraz da kitapta son dönemece girdim, iyice bir asosyal kabuğa çekildim ki bitsin, yenisi gelecek arkadan. Yoksa Alaçatı ziyareti aklımdaydı. Güneşli günleri tavanı seyrederek geçirdik işte, hem de İzmir'de, kısmet...

Evet ciddi bir lastik kıtlığı varmış, yoksa eline çabuktur. Kızamıyorum da adama, Euro, dolar herkese teğet geçirdi malum.

9:08 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home