Current local time in
Istanbul, Turkey

11 Temmuz 2006

KAWASAKI VN 1500 CLASSIC / Mr. Animal HABERLERI...

Şafttan yağ geldiği, lastiğe ve civarındaki aksama bulaştığı görüldü. "Allah Allah ne ola ki?" denildi. Z Moto Burak usta arandı. Burak usta, önemli değil keçesinde sorun vardır gelmenize, yani görmeme gerek yok keçeyi değiştirmek lazım, sipariş verelim 3 haftada gelir dedi. Böyle kullansam ne olur diye sorulacak olundu. Şaftın kayar şeklinde yanıt alındı. Dün motoru götürdüğüm bir başka usta tarafından da tesadüfen balataların bitmek uzere olduğu görüldü. Netice itibarıyla motorun çeşitli aksamları arasına bir miktar avro sıkışmış. Mr. Animal ikinci bir emre kadar, yani sipariş verilip DHL'e 80 avro ödenip parçalar gelen kadar 5 gün süreyle kızağa çekiliyor. Üzüntü var. Nihayetinde ayın 26'sında Çeşme yollarına düşülecek, o vakte kadar Mr. Animal'ın her türlü bakımı yapılmalı. Bu güzel havalarda 4-5 gün boyunca Mr. Animal'la seyahat edememek üzündürücü. Demiştik değil mi "yol cümlemizden kalıcı" diye.

3 Comments:

Blogger Haluk Mesci said...

Allah allah yav, her halt ısmarlanıp mı geliyor, ortalama bu kadar gün veya hafta mı bekleniyor ???!
Vah. Bunun bir başka çaresi yok mu acaba ? Yani ana bayi filan bulundurmuyor mu bunları, sorulsa iyi olur gibime geliyor.

6:35 ÖS  
Blogger Ergin Akış said...

tayfun hocam... hani sırada tekirdağ köftesi vardı?? 8))

10:37 ÖS  
Blogger Tayfun Kısacık said...

Soruldu. Arandı, tarandı. Türkiye'de bu işi yapamadıklarını düsünüyorum. Zira Mr. Animal 9 yaşında olmasına rağmen kasası ve parçaları yeni modellerle çok küçük farklar dışında aynı.
20 gün ila 1 ay arası beklersin diyorlar. Sen de sezon ortasında motora binmek istedigin icin 70-80 avro DHL parası verip 2-3 günde getirtiyorsun. Aslına bakarsanız keçenin numarasını alıp Lamartin ya da Aksaray'da aramak da mümkün ama bunu da yine sen yapacaksın durumu hasıl. Vakit harcamak gerekiyor bir de bulamazsan motora yeniden binme süren gittikçe uzuyor. Yurt dışındakiler nasıl bilmiyorum ama Türkiye'deki motor sanayi bir enteresan. Burnundan kıl aldırmıyor millet.
Bence bütün motorcular birleşip bir eylem koymalı. Bu ne yahu. Motorları satıyorlar ama stok tutmuyor beyefendiler. Halbuki mal avro ile satılıyor. Karsa al sana kar kardeşim. sabah sabah uyuz oldum yine.

PS: Ergin, bilemiyorum. Cumartesi günü parçalar gelmis olursa ki zor görünüyor; Pazar günü Tekirdağ yapabiliriz elbette.

9:49 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home