Current local time in
Istanbul, Turkey

5 Temmuz 2010

Sushi'ye çalım attık, önce Alaçatı pazarına gittik...

Efenim, öksüren kardeşimiz için şişirmek üzere -pardon pişirmek üzere- zencefil, havlican, tarçın, karabiber, mayıs papatyası filan aldık. Diğer şeylerin yanı sıra karpuz ve kavun almayı unutmadık. (Karpuz müthiş çıktı.)

1 Comments:

Blogger Tayfun Kısacık said...

bana zencefil, havlican, tarçın, karabiber, mayıs papatyası filan şişirir misiniz ehem pardon pişirir misiniz? Bu arada dün gece evde pişirildi afiyetle içildi.


ya o değil de karpuzcu daha müthişti. O nasıl kesmece yapmak adam boydan boya kesti çıkardı dilimi bir de Selim'e ısrar ediyor

Kapuzcu/ Ye!

Selim/ Yok yemiiiim.

Karpuzcu/ Yesene birader! Ya ye!

HM/ Yemesin yemesin, alıp gidelim biz...

Tayfun/ Yeseydi usta ya!

Selim/(içses) yese miydim acaba?

4:55 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home